Nyhet

NY ORDFÖRANDE OCH STYRELSE I VÄNSTERPARTIET UMEÅ

Igår hade Vänsterpartiet Umeå årsmöte, där vi antog en ny verksamhetsplan och valde en ny styrelse. Vi valde också en ny ordförande för partiföreningen, Nasteho Osman Lander.

”Efter ett framgångsrikt valår med, med fler mandat i kommunfullmäktige och stor tillströmning av medlemmar, så är en sak tydlig, vi är en del av en rörelse som växer. Vi är partiet som tar kampen mot rasisterna och som står upp för arbets- och strejkrätten. Vi är feministerna som driver jämlikhetsreformer som sex timmars arbetsdag och när de borgerliga partierna tillsammans med socialdemokraterna gör nedskärningar inom skola och äldreomsorg, driver vi en politik som minskar klassklyftorna och stärker välfärden. Vi är en är en rörelse som växer och tillsammans blir vi starkare, kom med du också!”

/ Nasteho Lander, ordförande Vänsterpartiet Umeå.

Kopiera länk