I kväll: Manifestation kl 18 och Medlemsmöte kl. 19 på ABF:s kafé

Måndag 3 april deltar vi i en Manifestation kl 18 för mänskliga rättigheter och allas lika värde på Renmarkstorget. Det är ett initiativ av RFSL till en massiv markering pga nordiska motståndsrörelsens aktion mot barnvagnsmarschen nyligen med inbjudan till ett antal organisationer att medverka. Vänsterpartiet har tackat ja. Vi hoppas  att många partikamrater kan och vill sluta upp!

Måndag 3 april blir det också Vänsterfika kl 19.00 i ABSs café, Rådhusesplanaden 16 B. Kanske eftersnack till manifestationen eller öppna samtal om samhällsfrågor – utmaningar och möjligheter. Styrelsen har fått önskemål om möte för att ”bara” träffas och prata utan något förutbestämt tema. Nu lockar vi till det och bjuder som vanligt på fika. Välkommen!

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: