Arbetsmarknadspolitisk talesperson för (V) Ali Esbati besöker Umeå 18/5

PRESSMEDDELANDE
2015-05-15
Vänsterpartiets arbetsmarknadspolitiske talesperson, riksdagsledamoten Ali Esbati, besöker Umeå måndag 18 maj. Temat för besöket är ”En välfärd att lita på”. Esbati kommer under dagen att besöka medarbetare bland annat på Socialtjänstens avdelning för Barn och Unga och Ålidhems vårdcentral.

– Välfärdens verksamheter ska man kunna lita på. Då behövs det dels att man lyssnar noga på dem som jobbar där och ser behoven och dels investeringar i mer tid, alltså fler som jobbar. Vi tar några steg i och med vårbudgeten som Vänsterpartiet har förhandlat med regeringen. Men det kommer att behövas många fler steg, säger Ali Esbati, arbetsmarknadspolitisk talesperson för Vänsterpartiet.

– Vår största utmaning i dag är att utveckla välfärden. Den utvecklingen sker inte genom mer privata vinster och färre personal utan genom rimliga förutsättningar och ökat inflytande för både medarbetare och omsorgstagare, säger Ulrika Edman, gruppledare för Vänsterpartiet i Umeå kommun.

På måndagskvällen kl. 18:30 kommer Ali Esbati att hålla ett öppet möte på Folkets hus om Vänsterpartiets politik för fler och bättre jobb och en välfärd att lita på.

Ali Esbati kommer att vara tillgänglig för intervjuer under dagen. Vid intresse, kontakta:

Kontakt:
Ali Esbati, riksdagsledamot (V)
E-post: [email protected]
Tel: 0733 706 426

Ulrika Edman, gruppledare (V)
E-post: [email protected]
Tel: 073-843 01 07

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: