Hälsning från Ung Vänster Umeå som startar upp igen

UngVänsterHej kamrater!

Vi är ett gäng som håller på att starta upp Ung Vänster Umeå igen. Ett starkt ungdomsförbund är viktigt för Vänstern. Vi organiserar gymnasieungdomar och unga vuxna i kampen för det jämlika och jämställda samhället. Vår målsättning är att ha byggt upp en fungerande och stark organisation till det viktiga valåret 2014. Men för att lyckas med detta behöver vi all hjälp vi kan få. Just nu behöver vi er hjälp att sprida att vi är igång.

Som vänsterpartister har vi säkert vänner, bekanta, barn, jobbarkompisar osv som vill vara med i starten av Ung Vänster Umeå.

Sprid ordet, gå med, hör av er!

Kamratliga hälsningar
Adam och Rebecca, Ung Vänster Umeå
[email protected] 070-466 71 70

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: