Häng med och fira internationella kvinnodagen 8 mars!

Tjejjouren i Umeå & Feministfestivalen bjuder in till demonstration och efterhäng på internationella kvinnodagen den 8 mars. Självklart kommer vi i Vänsterpartiet gå med i tåget, så kom dit och håll utkik efter våra banderoller.

17:30 på Rådhustorget. Väl mött!_______________________________________________________________________

Information från arrangörerna:

DEMONSTRATION:Vi träffas på Rådhustorget kl. 17:30. Till skillnad från förra året kommer vi detta år mötas närmare trappen vid Rådhuset, då Arbetarpartiet bokat talarstolen på Apberget.Vid 17:45 planerar vi att börja vandra – samma rutt som förra året – och i slutändan hamna på Hamnis.

OBS OBS OBS OBS—–> TA MED ALLT SOM DU KAN HITTA HEMMA SOM LÅTER! VI VILL SYNAS OCH HÖRAS SÅ MYCKET DET BARA GÅR!!!

EFTERHÄNG PÅ HAMNMAGASINET: Ojoj, det här vill ni inte missa! Vi är fullt uppe i att boka in programpunkter för kvällen. Det kommer bjudas på allt från brandtal till musikuppträdanden.Spikat än så länge är: Tal av Emma Svanström, tal av Nea Mellberg, Info från feministfestivalen och feministiskt forum, Lina Högström ska spela en låt. Narsteho ska läsa en spoken word-dikt.På stora scenen kommer Dansgruppen Jamo-jamo och banden Nattskärran och Lily uppträda.

SIST MEN INTE MINST——–> DISCO TILL KL 02:00!!

//Tjejjouren i Umeå & Feministfestivalen

_______________________________________________________________________

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: