2010 års budget justeras

– Det känns bra att Lennart Holmlund delar vår uppfattning om att budgeten måste justeras. Jag tolkar hans svar som att verksamheterna och ytterst medborgarna som hotas av nedskärningar dra en lättnadens suck, säger Tamara Špirić (V). (Läs mer)

– Både sociala och skolan har redan inlett arbetet med att dra ner kostnaderna utifrån den liggande budgeten, som fordrar nedskärningar för närmare 200 Mkr. Därför är det viktigt att budgeten justeras snarast så att verksamheterna kan få arbetsro och en trygghet att de kan få bibehålla kvalitén.

Till dagens kommunfullmäktige hade Tamara Špirić ställt en fråga till Lennart Holmlund om kommunen ska justera budgeten. Detta i och med att skatteprognoserna och regeringens höstbudget innebär ungefär 170 miljoner kronor mer till kommunen.

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: