Stäm träff med Lasse Ohly

Vi i Vänsterpartiet Umeå vill att Du som västerbottning skall få chansen att tipsa om vilka platser och människor Lasse Ohly borde besöka. För västerbottningar som har möjlighet att vara i Umeå eller Skellefteå dessa dagar finns det också chans till en personlig träff med Ohly (läs mer)

 

Nu har du chansen!

Har du något förslag på vilka han borde träffa och samtala med? Eller du kanske vill framföra det du tycker att han och Vänsterpartiet gör bra, eller kanske du vill upplysa honom om vad du tycker att vi har tänkt fel kring. Det kanske till och med finns saker som du tycker att vi som Vänsterparti borde ha tänkt på men som vi ännu inte har gjort.

Lasses och Vänsterpartiets främsta uppgift är att driva politik för ett samhälle utan klyftor, där människovärdet står i centrum och där människor trivs med sina livssituationer. Därför är det väldigt värdefullt att veta vad olika människor tänker och vilka frågor som de tycker är mest aktuella, bortom politiska och mediala konstruktioner. Med vår inställning är mötet med den enskilda människan det viktigaste.

 

Välkommen med ditt förslag eller din intresseanmälan!

Till: [email protected] med namn och telefonnummer samt en motivering, innan den 10 Mars.

Var inte blyga nu västerbottningar, utan passar på!

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: