Evenemang

Snack med Sjöstedt – en talkshow med Jonas Sjöstedt (V)

snack med sjöstedt

Torsdag den 8 september har vi premiär för Snack med Sjöstedt – Jonas egen talkshow på restaurang Landet i Stockholm. Gäster i detta premiärprogram är det Bianca Kronlöf och Elin Söderqvist, två skådespelare från teatergruppen Gruppen som satt upp en egen pjäs om kapitalismen på Kilen i Kulturhuset samt Kawa Zolfagary, författare och skribent och grundare av bloggen Genusfolket.

” Vi strävar efter att samtalet i talkshowen ska vara öppet, humoristiskt, avspänt och inkluderande. Men givetvis handlar det också om att komma ut med vår berättelse om samhället, vart det är på väg och att det är vi som har den politik som behövs för att skapa rättvisa och ett roligare liv för alla.” Programmet direktsänds klockan 19.30 på vansterpartiet.se och på Vänsterpartiets Facebooksida https://www.facebook.com/vansterpartiet.

 

 

Kopiera länk