sida

Årsmöte 2020

Årsmöte 2020

Här hittar du all information du behöver för att du som medlem ska kunna delta på Vänsterpartiet Umeå årsmöte den 15 mars.
Tid: 10:00-17:00
Plats: Kulturhuset Klossen, Ålidhems centrum

Handlingar:

På denna sida kommer årsmötets handlingar förutom styrelsens ekonomiska rapport och styrelsens förslag till  budget att göras tillgängliga. Den ekonomiska rapporten och förslag till budget har skickats ut till alla medlemmar i medlemsnytt den 30 januari.

Du som är medlem kan motionera på verksamhetsplanen, Vänsterpartiet Umeås komplement till Vänsterpartiets stadgar (lokala stadgar) och skicka in allmänna motioner fram till och med den 9 februari till [email protected]

Motioner:

Motionssvar:

Nominera:

På årsmötet väljs styrelse, revisorer och valberedning. Vill du nominera en medlem till något uppdrag kontaktar du antingen styrelsen eller valberedningen beroende på vilket uppdrag du nominerar till.

Nomineringar till styrelse och revisorer skickas till valberedningen: [email protected]
Nominering till valberedning skickas till: [email protected] senast den 13 februari kl 17:00

Tänk gärna på att en nominering är en tydlig uppskattning av en partikamrat som du gillar. Kontakta gärna den du vill nominera i förväg och hör om hen är intresserade av uppdraget.

Varmt välkommen!

Övrig info:

Vi erbjuder barnpassning  vid anmälan , för den som behöver. Anmälan ska senast inkommit 1 mars för att säkerställa barnpassning. Självfallet gör vi vårt bästa för att inkludera även de småbarnsföräldrar som eventuellt kommit in en sen anmälan. Anmälan mailas till [email protected]

Föreningen bjuder på vegansk lunch och fika.

Kopiera länk