Nyhet

Blodomloppet 2019

Den 21 maj är det igen dags för Blodomloppet här i Umeå, och vi har som förslag att vi försöker samla ihop ett eget lag i år! Som vanligt är det tillåtet att springa, gå eller ta sig runt på annat sätt – det viktiga är att vi rör på oss lite, har roligt och representerar Vänsterpartiet! Bandragningen kommer i år att vara central, och start och mål sker på Skeppsbron i centrala stan. Tävlande kan välja mellan en 5km eller 10km lång sträcka. Efter genomfört lopp samlas vi och fikar tillsammans.

För mer information om Blodomloppet i Umeå, se http://blodomloppet.se/vara-lopp/umea/

Vill du vara med?

Sista anmälningsdag för att tävla med Vänsterpartiet är 3 maj. Partiet bekostar anmälningsavgiften.

Anmäl ditt intresse och eventuella allergier och speciella önskemål gällande fika till Vänsterpartiet Umeås politiske sekreterare, Andreas Sellstedt på [email protected]

Kopiera länk