Bostäder

Öppet möte med Jonas Sjöstedt – Så bygger vi bort bostadsbristen utan utförsäljningar

Under hösten har Vänsterpartiet Umeå drivit kampanjen  som handlat om att nå ut med våra alternativ och lösningar på bostadsbristen i Umeå, istället för utförsäljningen ur allmännyttan som Socialdemokraterna genomfört tillsammans med de borgliga partierna. Som en del bostadskampanjen kommer Jonas Sjöstedt till Klossen på Ålidhem för att snacka bostadspolitik och hur bygger bort bostadsbristen utan utförsäljningar.

Under hösten har Vänsterpartiet Umeå drivit kampanjen  som handlat om att nå ut med våra alternativ och lösningar på bostadsbristen i Umeå, istället för utförsäljningen ur allmännyttan som Socialdemokraterna genomfört tillsammans med de borgliga partierna. Som en del bostadskampanjen kommer Jonas Sjöstedt till Klossen på Ålidhem för att snacka bostadspolitik och hur bygger bort bostadsbristen utan utförsäljningar.

Här hittar du eventet på Facebook

#umeåintetillsalu

Kopiera länk