Jonas&Annie-konceptet till Umeå! Ulrika Edman (V) möter Anna-Karin Sjölander (C) tisdag 13 juni kl. 18

Välkommen till politiskt samtal mellan Ulrika Edman, gruppledare för Vänsterpartiet, och Anna-Karin Sjölander, vice gruppledare för Centerpartiet i Umeå. Vi pratar om kvinnors villkor i lokalpolitiken, samt viktiga lokalpolitiska frågor som skola och socialpolitik.
Moderator: ROBERT AXEBRO
Tid: Tisdag 13 juni kl. 18
Plats: Bokkafé Pilgatan, Pilgt. 14, Umeå
Alla varmt välkomna!
Mer bakgrundsinfo:
Partiledarna Annie Lööf och Jonas Sjöstedt reste ifjol landet runt på en gemensam debatt-turné. Syftet var att kommunicera ideologiska och politiska skillnader mellan partierna på ett respektfullt och trevligt sätt. Att låta varandra tala till punkt och ha roligt i debatterna var viktigt för partiledarna. Nu vill Ulrika Edman, gruppledare för Vänsterpartiet i Umeå, och Anna-Karin Sjölander, vice gruppledare för Centerpartiet i Umeå, prova konceptet på lokal nivå. Det kommer att ske på Kafé Pilgatan den 13 juni kl. 18.– Vi vill lyfta en annan sida av Umeåpolitiken än härskartekniker, gubbvälde och undanhållande av information, och istället fokusera på konstruktiva samtal och samförståndslösningar, säger Ulrika Edman (V). – Vi brinner båda för socialpolitik och kvinnor och barns villkor. Det finns en anledning till att det finns så få kvinnor i toppen, vilket vi vill bidra till att förändra, säger hon.- Vi ser vikten av ett nytt ledarskap i Umeå. Umeborna förtjänar en rak och öppen debatt, där det blir tydligt vad politikerna står för, säger Anna-Karin Sjölander.

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: