Evenemang

Medlemsmöte tisdag 22 november

Medlemsmöte med ”Ingen människa är illegal” 22/11

Tid: 18:30 Plats: Partilokalen Nydalavägen 2c, Berghem

1) Vi gästas av Tilia Birkne, representant för organisationen ”Ingen människa är illegal”. Information och diskussion.

Nätverket Ingen människa är illegal arbetar med att praktiskt stödja de människor som tvingats gå under jorden efter att ha fått avslag på sin asylansökan. De kräver permanent uppehållstillstånd åt alla som befinner sig i Sverige och vill stanna kvar här. De tror på en värld utan nationsgränser, en värld där ingen människa är illegal.
2) Beslut om V Umeå ska skriva under appellen ”Lokal återbäring på vind och vatten – kom igen Norrland!” Se: http://www.skrivunder.com/mer_tillbaka_till_norrland OBS! Det är också möjligt att skriva under som privatperson.

Barnpassning erbjuds! Vår kära barnpassare Barbro kommer att ta hand om barnen. Anmälan till Anders Emanuelsson [email protected], så att vi vet om det kommer några barn.

Kolla in eventet på facebook:

https://www.facebook.com/events/335800000131475/

Kopiera länk