Nytt nummer av Nejlikan ute!

20151012-anslag-om-ny-nejlika

Nu finns nummer 4 av Nejlikan att ladda ner här.
Svara gärna på en kort enkät om tidningen: http://goo.gl/forms/nnd7H1d0zF

Till detta nummer har Nejlikan fått redaktionsgrupp och nytt spännande innehåll! Det har inneburit att numret blivit något försenat. Vi från redaktionen hoppas dock att ni har överseende med detta och framöver kommer tidningen komma ut i tid! 🙂

Vi gjorde numret av Nejlikan möjlig:

Johan Berggren, Åsa Bäckström, Hans-Erik Carlborg (foto), Ulrika Edman, Anders Emanuelsson, Ali Esbati, Elisabet Forssell, Shahla Gullviva Shadman, Annika Herrström, Arijan Kan, Ellen Kling, Mattias Nilsson, Gudrun Nordborg, Daniel Nyström, Johan Stål (foto), Caroline Täljeblad

Har ni några synpunkter på innehållet tveka inte att höra av er. Ni kan maila till [email protected]

Med vänliga hälsningar,
Daniel Nyström
Redaktör

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: