Motionsverkstad torsdag 8/9 kl. 17.00

Nu är det dags för den utlovade motionsverkstaden, där vi ska diskutera vilka motioner, interpellationer och frågor som bör läggas i kommunfullmäktige, och där du som medlem får lyfta dina hjärtefrågor. Vänsterpartiet är din röst i kommunpolitiken! Alla som har en fråga som de vill lyfta, kom till motionsverkstaden så kan vi diskutera både utformning och innehåll. Om innehållet stämmer överens med Vänsterpartiets politik så kommer färdig motion, interpellation eller fråga att läggas av någon i kommungruppen.
Inledning av Ulrika Edman, gruppledare.
Barn är alltid välkomna på Vänsterpartiets möten.

Tid: Torsdag 8 september kl. 17
Plats: I kvarterslokalen på hörnet nedanför partilokalen.

Anmäl dig gärna till [email protected] senast dagen innan.

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: