DEADLINE: Idag är det 25 augusti

ny-nejlikan-logotyp-mailutskick-liten-2

Idag är det deadline för att skicka in material till Nejlikan. För inspiration kan du ladda ner valfritt nummer av Nejlikan här: http://umea.vansterpartiet.se/nejlikan/ladda-ner-nejlikan/

Vi tar tacksamt emot material till tidningen; bilder, artiklar, citat, recensioner, tackhälsningar och annat du vill ska komma med i septembernumret av Nejlikan är välkommet. För att skicka in material till Nejlikan använder du mailadressen: [email protected]

Debattartiklar:

Visste du att efter hemsideuppdateringen har även den delen av sidan som Nejlikan finns på uppdaterats. Just nu kan du läsa debattartiklar som skickats in till Nejlikan och även kommentera dem i kommentarfältet. Du kan läsa debattartiklarna här:http://umea.vansterpartiet.se/category/nejlikan/nejlikan-debatt/

Framtiden:

Framöver kommer även redaktionellt material, krönikor och betraktelser att ligga på hemsidan.

Vänligen,
DANIEL NYSTRÖM
Redaktör

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: