Nominera till partistyrelse, revisorer, ordförande och valberedning!

Nominera partimedlemmar

Du som är medlem kan lämna förslag på vem du tycker ska sitta i styrelsen, valberedningen eller vara revisor. Nomineringen skickas till valberedningen på [email protected]. Har du förslag på vem du tycker borde sitta i valberedningen skickar du den nomineringen till styrelsen på [email protected]. Kontakta gärna den du vill nominera i förväg och hör om hen är intresserad av uppdraget. Oavsett, meddela valberedningen/styrelsen om personen är tillfrågad.

Nominera helst före den 17 februari (dvs imorgon), så har kandidaten en chans att vara en del av valberedningens förslag.

Valen förrättas på årsmötet 28/2. Se kallelse och medlemsutskick.

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: