Årsmöte sö den 28/2 klockan 11-17, Klossen

1453346_334615073347962_602878594_n

Vänsterpartiet Umeås styrelse vill hälsa alla medlemmar välkomna till årsmöte!

Samtliga årsmöteshandlingar kommer successivt att läggas in på hemsidan, se http://umea.vansterpartiet.se/arsmote-sondag-28-februari-2016/

Årsmötet är partiföreningens högsta beslutande organ och mötet där vi går igenom det gångna årets verksamhet och tillsammans väljer ny styrelse, valberedning, revisorer och beslutar om verksamhetsplan, budget med mera för det kommande året. Det är alltså ett av årets viktigaste möten.

Nominera partimedlemmar 

Du som är medlem kan lämna förslag på vem du tycker ska sitta i styrelsen, valberedningen eller vara revisor. Har du en idé om vem som ska sitta i styrelsen eller vara revisor, skickar du den nomineringen till valberedningen på [email protected] Har du förslag på vem du tycker borde sitta i valberedningen skickar du den nomineringen till styrelsen på [email protected] Kontakta gärna den du vill nominera i förväg och hör om hen är intresserad av uppdraget. Oavsett, meddela valberedningen/styrelsen om personen är tillfrågad.

Nominera helst före den 17 februari, även om förslag kan lämnas ända fram till det klockslag under årsmötet som mötet bestämmer.

Motionera på verksamhetsplanen 

I detta brev finns styrelsens förslag till verksamhetsplan bifogat. Om du vill ändra, stryka eller lägga till någonting i styrelsens förslag till verksamhetsplan skickar du in önskemålen till styrelsen i form av en motion. Har du har en allmän motion angående Vänsterpartiet Umeås verksamhet, politik eller annat, skicka då in den på samma sätt. Motioner ska skickas till [email protected] och vara styrelsen tillhanda senast den 17 februari. De kommer sedan att tas upp till diskussion på årsmötet. För mer information om motioner se nästa sida.

Vill du äta lunch? 

Partiföreningen kommer att bjuda på vegetarisk lunch. Om du vill äta lunch ska du anmäla dig till [email protected] senast torsdagen den 25 februari. Ange om du har allergier eller om du vill ha annan än vegetarisk mat.

Vill du ta med barn? 

Det kommer finnas barnpassning för dem som anmäler barnen senast torsdagen den 25 februari till Bianca på [email protected] På Klossen finns bl.a. annat en inomhusrutchelkana och det kommer finnas lekmaterial.

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: