Nyhet

Vänsterskolan: Rödgrön omställning må den 1/2

ekoeko_banner-760x247

Tid: må den 1/2 2016 klockan 18-20.30
Plats: Partilokalen Nydalavägen 2 C (ingång från Axtorpsvägen-hållet, till höger om kiosken och pizzerian)

Vänsterpartiet är ett socialistiskt och feministiskt parti på ekologisk grund. Klimatkrisen som mänskligheten står inför är akut, men innebär också en chans att bygga ett bättre samhälle. Den rödgröna omställning som vi vill se skapar ett rättvist och mer jämlikt samhälle, där ekonomin och de sociala och ekologiska behoven drar åt samma håll. I september presenterade slutrapporten från Vänsterpartiets arbetsgrupp i ekologisk ekonomi, Politik för en rödgrön omställning. Den här kursen utgår från deras rapport. Rapporten hittar du här men inga förkunskaper krävs: https://www.vansterpartiet.se/politik-for-en-rodgron-omstallning.

Mikael Von Knorring, internationell sekreterare från partikasliet håller i denna kväll!
Tiden är anpassad så att den somBUEY9LxP vill hinner skriva motioner utifrån utbildningen och rapporten, stoppdatum för kongressmotioner är 5/2 -15. Vi bjuder på matigt fika, också vegan och det blir BARNPASSNING för dem som anmäler det senast torsdagen den 28 januari till [email protected]!

Mikael Von Knorring, internationell sekreterare från partikasliet håller i denna kväll!
Tiden är anpassad så att den som vill hinner skriva motioner utifrån utbildningen och rapporten, stoppdatum för kongressmotioner är 5/2 -15. Vi bjuder på matigt fika, också vegan och det blir BARNPASSNING för dem som anmäler det senast torsdagen den 28 januari till [email protected]!

Det finns en RAMP för att ta sig in i lokalen. Rutinen är att ta fram den för varje medlems- och öppet möte, atom. dörröppnare är på gång.

Kopiera länk