Nyhet

Lördag 21/11 kl. 14-16 partilokalen: Organisation, utbildning och kamp.

placeit-300x225

Vänsterpartiet i Malmö, Sveriges mest aktiva och välorganiserade socialistiska rörelse har tagit fram ett digitalt system för att underlätta dem i kampen.  Zetkin är ett digitalt verktyg för effektiv mobilisering och organisering av utåtriktade aktiviteter, för att lösa organisatoriska problem, effektivisera organisationsbygget och sänka trösklarna för fler att bli aktiva. Zetkin var en avgörande faktor i valframgångarna 2014, då V Malmö gjorde sitt bästa resultat någonsin och aktiverade mer än 50% av sina medlemmar under tre veckor.

Richard Olsson, utvecklare av programmet Zetkin kommer nu upp för att introducera detta verktyg till oss i norr, berätta om vad det betytt för Malmö, och vad det skulle kunna betyda för andra partiföreningar. Tillsammans undersöker vi vilka organisatoriska problem som Vänsterpartiet och Ung Vänster har i Umeå, för att försöka hitta lösningar som Zetkin skulle kunna bidra med.

Fundera gärna i förväg på vilka problem du ser: Är det för få som är aktiva aktiva? Är det svårt att veta vad medlemmarna vill göra? Fungerar det systematiska kontaktarbetet dåligt? Tillsammans utforskar vi möjliga lösningar för att aktivera fler, öka ägandeskapet, nå ut till nya grupper och öka organisationens potential för politisk förändring.

Detta vill ni inte missa!

Kopiera länk