Välkommen på sommarfest!

Välkommen till Vänsterpartiet Umeås årliga sommarfest! Arrangemanget är alkoholfritt och temat är Pippi Långstrump, eftersom hon fyller 70 år i år.

Det blir pannkakskalas! Vi bjuder på pannkakor, sylt och grädde samt kanelbullar, vill du ha sallad till eller något annat på pannkakorna, så ta gärna med det. Det kommer att bli tipsrunda, gullpengar och annat kalaskul, så ta gärna med barnen! Kaffe, te och saft bjuder vi också på. Om du har frågor, hör av dig till [email protected].

Tid: Söndag 14 juni kl. 12-16
Plats
: Kyrkstugan vid Nydalasjön, adress Nydalasjön 179.
Från Äventyrslekparken följer man strandlinjen österut.
Om du kör bil, kör från E4 rakt fram på Tomtebovägen ända till den nya stora rondellen där det står skyltat bl.a. mot Sävar. Efter att du svängt av mot Sävar kommer det ganska snart en skylt mot Kyrkstugan, det är första väg till vänster. Det finns P-platser precis vid stugan på andra sidan skogsvägen, så du kan köra ända fram.

Se karta, Kyrkstugan ligger på sydöstra sidan av sjön. Karta Nydalasjön

Anmäl dig gärna på Facebook: https://www.facebook.com/events/861340170601065/sol

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: