Pensionärsorganisationernas utmärkta initiativ stöds av V

PRESSMEDDELANDE 150413

Pensionärsorganisationerna har gemensamt tagit initiativ till att gamla biblioteket bör inrymma ett äldrecentrum. Innan ärendet kommer upp i kommunstyrelsen vill de uppvakta politiken för att få gehör för förslaget.

– Vänsterpartiet välkomnar pensionärsorganisationernas utmärkta initiativ om äldrecentrum i gamla bibliotekets lokaler, säger Ulrika Edman, gruppledare Vänsterpartiet. Detta förslag är helt i linje med kommunfullmäktiges beslut om icke-kommersiell verksamhet. Tillsammans med Vänsterpartiets förslag om en inomhuslekplats blir lokalen en fortsatt levande och tillgänglig plats för umeborna.

– Att det Kommunala pensionärsrådet KPR enat alla pensionärsorganisationer kring detta gemensamma förslag är något den politiska majoriteten bör ta på stort allvar, säger Åsa Bäckström, ledamot i Äldrenämnden för Vänsterpartiet.

När ärendet kommer upp för beslut kommer Vänsterpartiet att stödja det.

Kontakt: [email protected]

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: