Inbjudan till Seminarium: ”Gymnasiet som marknad” 17/3

Feministiskt initiativs och Vänsterpartiets representanter i För- och grundskolenämnden och Gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden bjuder in alla intresserade till ett seminarium om gymnasiet som marknad med Lisbeth Lundahl, professor i pedagogiskt arbete vid Umeå universitet och författare till boken ”Gymnasiet som marknad”. Se en intervju med henne här:

http://urplay.se/Produkter/185887-En-bok-en-forfattare-Gymnasiet-som-marknad

Tid: Tisdag den 17 mars kl. kl. 18:30-20:00
Plats:
Umeå Folkets hus, sal Embla

Detta seminarium ska ses som startskottet för en ny skolpolitisk grupp i Vänsterpartiet Umeå. Nu har vi en facklig grupp, en miljögrupp och en feministgrupp och det är dags att bilda en skolpolitisk grupp. Skolan behöver förbättras på många sätt, och vi behöver ditt engagemang! För mer information, kontakta [email protected]

gymnasiet-som-marknad

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: