Evenemang

Miljögruppen har startat upp

miljö

 

 

 

 

 

 

 

I torsdags den 6 november hade miljögruppen uppstartsmöte med fika och under mjuk belysning från värmeljus under det stora strömavbrottet i Umeå. Både parlamentariker och aktivister deltog och det strömmade fram idéer på ämnen att arbeta med inom miljö, klimat, djurrätt med mera. Lika många idéer på arbetssätt och aktiviteter dök upp; allt från filmvisning, textläsning och samtal, studiecirklar till demonstrationer och skrivande av debattartiklar.

Den första aktiviteten som spikades blev filmvisning och samtal den 22 januari. Om du vill hjälpa till med att anordna den är du välkommen att ta kontakt med Mattias Nilsson på [email protected] Om du har andra funderingar kring gruppen eller vill delta aktivt i den framöver är du välkommen att ta kontakt med Jessica Åhlin på [email protected] Vi kommer också att skicka ut inbjudan och mer information på mailen när det är dags för olika aktiviteter.

Kopiera länk