Medlemsmöte torsdag 9 oktober

Möte för nya medlemmar och medlemsmöte torsdag 9 oktober

Valet är över och vi kan glädjas åt ett fantastiskt resultat i Umeå kommun! Den 9/10 har vi medlemsmöte för att samla upp de erfarenheter vi har från valrörelsen men också för att blicka framåt och diskutera hur vi  tillsammans kan göra Vänsterpartiet Umeå till en ännu bättre förening.

I anslutning till det ordinarie medlemsmötet erbjuder vi ett förmöte för nya medlemmar där det finns möjlighet att träffa några av de nya kommunfullmäktigeledamöterna och reflektera kring partiets politik och årets valresultatet. Vi bjuder på pizza! Anmäl dig gärna till [email protected] så vi vet hur många som kommer.

Varmt välkomna!

Tid: Torsdagen 9 oktober. Förmötet för nya medlemmar börjar kl. 17.30 och det ordinarie medlemsmötet börjar som vanligt kl. 18.30.

Plats: Partilokalen på Nydalavägen 2 C (Berghem).

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: