Våra vallöften för Umeå

Vänsterpartiets valplattform för Umeå kommun 2014-2018 kan du läsa under fliken Val 2014. Vänsterpartiets mål är ett tryggt och jämlikt Umeå, fritt från fattigdom, förtryck och segregation, där alla får utvecklas. Ett Umeå som växer utan storstadsproblem.

Kom förbi vår valstuga på Rådhustorget, där får du valplattformen i tryckt version, samt en hel del annat material där du kan läsa om våra visioner för riks-, landstings- och kommunpolitiken. Där finns också t-shirts och tygpåsar att köpa för 20,- resp. 30,- kronor.

Vänsterpartiet Umeås valplattform_Sida_1

 

 

Vill du hjälpa till att sprida Vänsterpartiets budskap? Vi behöver all hjälp vi kan få för att vända utvecklingen till ett tryggare, mer jämlikt samhälle. Hör av dig till vår funktionär [email protected] eller på telefon 090-13 66 12.

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: