Evenemang

Nordiskt Forum i Malmö den 12-15 juni

Nordiskt-forumDen 12-15 juni anordnas Nordiskt Forum i Malmö – för kvinnors rättigheter och jämställdhet. Forumet anordnas av Sveriges Kvinnolobby som kommer till Umeå för att delta i både Tjejjourens arrangemang på Internationella kvinnodagen och i Feministiskt forum den 5 april. Den 26 mars anordnas en informationsträff i Umeå för dem som vill vara med och engagera sig. Visst låter det spännande?! Fortfarande inte tillräckligt peppad? Kolla in den här filmen!

Den 12-15 juni anordnas Nordiskt Forum i Malmö – för kvinnors rättigheter och jämställdhet. Forumet anordnas av Sveriges Kvinnolobby som kommer till Umeå för att delta i både Tjejjourens arrangemang på Internationella kvinnodagen och i Feministiskt forum den 5 april. Den 26 mars anordnas en informationsträff i Umeå för dem som vill vara med och engagera sig. Visst låter det spännande?! Fortfarande inte tillräckligt peppad? Kolla in den här filmen!

Kontakta Sveriges Kvinnolobby på mail om du vill vara med på informationsträffen:  [email protected]

Läs mer här https://sverigeskvinnolobby.se/blog/varens-mobiliseringsturne-infor-nordiskt-forum-malmo-2014 och här: https://nf2014.org/

Kopiera länk