Rapport från årsmötet

Partiföreningen har idag haft årsmöte och valt en ny styrelse bestående av Erik Ferry (ordförande), Jessica Åhlin, Daniell Andersson, Ulrika Edman, Elin Ek, Linus Lundström, Tamara Spiric (samtliga ordinarie ledamöter) samt Gudrun Nordborg, Keykaus Abbasi och Daniel Nyström (samtliga ersättare).

Pressmeddelande från årsmötet:

”Vänsterpartiet i Umeå har idag utsett en ny ordförande. Erik Ferry tar över efter Peter Möller.

– Det känns väldigt hedrande att ha blivit vald, extra roligt är det då det går så pass bra för partiföreningen. Vi fortsätter att växa och får igenom mycket av vår politik, säger han.

Som ny ordförande ska Erik Ferry försöka att underlätta för alla medlemmar att engagera sig och dessutom se till att partiet fortsätter att arbeta nära umeåborna.

– Under året blir det fokus i första hand på de två valrörelserna. Att vi slutar kasta bort skattepengar till företagsvinster inom välfärdssektorn är en av de saker som vi ska arbeta med för att öka rättvisan i både Umeå och Sverige, säger Ferry.”

Den avgående styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret. Den tillträdande styrelsen tackar för förtroendet och ser fram emot ett spännande verksamhetsår.

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: