Partiföreningen kallar till årsmöte

Datum: Söndagen den 2 mars

Tid: 11.00 – 15.00

Plats: Studiefrämjandet, Umesalen (Ridvägen 5)

Dagordning, styrelsens förslag till verksamhetsplan och ytterligare handlingar och information har gått ut till medlemmarna via mail respektive papperspost. Om du vill ändra, stryka eller lägga till någonting i styrelsens förslag till verksamhetsplan så är det fritt att yrka på ändringar på årsmötet, men ännu bättre är om du skickar in dem till styrelsen senast 23 februari till [email protected]. Har du har en allmän motion angående Vänsterpartiet Umeås verksamhet och politik, skicka då in den till ovanstående mejladress senast den 23 februari.

På årsmötet kommer en ny styrelse, nya revisorer samt en ny valberedning att väljas. Nomineringar till styrelse och revisorer skickas till [email protected]. Nomineringar till ny valberedning skickas till [email protected].

Partiföreningen kommer att bjuda på lunch under årsmötet. Om du vill äta anmäl dig till [email protected]. Ange om du är allergiker och om du vill ha kött eller vegetarisk/vegansk mat.

Barnpassning erbjuds.

Väl mött kamrater!

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: