Medlemsmöte Tema: Arbetsliv och kampanjarbete

VP-Timvikarie_en-styck-A5_Sida_1-760x1069Nu är det mindre än ett år kvar tills riksdagsvalet och det är därför extra roligt att kunna arrangera ett medlemsmöte med riksdagsledamoten Kent Persson. Kent kommer först att hålla en föreläsning om arbetsliv i allmänhet, men främst om den kommande centrala arbetslivskampanjen. Efter det så kommer vi att diskutera kampanjarbetet och ha uppstartsträff för kampanjgruppen. Vi kommer att fokusera på kampanjarbete i stort, dels att gå igenom vilka medlemmar som vill hjälpa till, dels diskutera vilka centrala kampanjer som skulle passa oss att driva här i Umeå.

Alla är välkomna att vara med i kampanjgruppen, men det är inget krav att man är med i kampanjgruppen för att delta i mötet.

Tid: Onsdag den 30 oktober kl 1830-20  Plats: Partilokalen på Nydalavägen 2 C

Evenemanget på facebook: https://www.facebook.com/events/595470310514190/

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: