Valupptaktsmöte 25/9

Välkommen till årets viktigaste politiska möte. För det är nu det börjar. Det är nu vi ska samla oss och lägga grunden till valsegrarna 2014!  Vi behöver vara många som hjälps åt, oavsett hur lite eller mycket vi har möjlighet att bidra med.  Du behövs, så kom med!

25 september kl.18.30
Fullmäktigesalen (Stadsbiblioteket)

Vänsterpartiet i Umeå har haft fantastiska framgångar de senaste åren. I kommunpolitiken har vi t ex. fått igenom satsningar på ungdomsarbeten och förbättrade villkor för personalen i äldreomsorgen, samtidigt har också partiföreningen både blivit större och starkare. Som medlem eller sympatisör är du en viktig del i partiets framgångar och det vill vi bygga vidare på! Tillsammans kan vi hjälpas åt för att sätta den politiska dagordningen utifrån människors verkliga vardagsproblem både här i Umeå och i Sverige.

På nationell nivå kliver Vänsterpartiet allt mer fram som den enda garanten för en ny regering fri från borgerliga partier. Vi kommer att spela en viktig roll i att sätta dagordningen och tvinga S och Mp till en politik med ryggrad i fråga om rättvis och hållbar fördelning, feministiska satsningar och stopp för vinster i välfärden.

Allt detta gör att vi har de bästa förutsättningarna på länge att föra en bra politik och öka stödet för Vänsterpartiet. Ingen av oss kan göra allt, men vi kan alla bidra med något. Vi hoppas att vi ses den 25:e. Du behövs i arbetet för rättvisa och solidaritet!

Tamara Spiric
Erik Ferry

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: