Sista chansen att anmäla sig till Vänsterdagarna!

 

vdagarna

Vänsterdagarna som går av stapeln i Malmö 12-13 oktober har blivit en stor succé. Med över 700 anmälda deltagare och ytterligare ett hundratal vänsterpartistiska föreläsare och funktionärer så kommer det att bli den största partisammankomsten på många år.

Det som tidigare hette Kommun- och landstingsdagarna har fått en ny kostym. Alla vänsterpartister är välkomna på Vänsterdagarna, oavsett politiska uppdrag.

Över trettio seminarier om Vänsterpartiets viktigaste frågor kommer att hållas under två dagar i Malmö Högskolas lokal Orkanen i Malmö. Och på lördagkvällen bjuds till en hejdundrande fest på Moriskan i Folkets Park.

Missa inte chansen att lära dig massor, träffa trevliga vänsterpartister och bli peppad och inspirerad inför valrörelsen 2014. Men du har bara ett par dagar på dig. Den 12 september, på torsdag, stänger anmälan till Vänsterdagarna. Anmäl dig nu eller gräm dig resten av året…

Här är Vänsterdagarnas hemsida, där man anmäler sig:
http://www.vansterpartiet.se/vansterdagarna2013

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: