Stadsdelskampanj och öppet möte på Ålidhem 25/4

Välkommen att vara med på Vänsterpartiaktiviteter på Ålidhem!

Under de kommande två veckorna kommer Vänsterpartiet att genomföra utåtriktade aktiviteter på Ålidhem. Vi kommer att stå på Ålidhems centrum med bokbord, dela ut material i alla brevlådor och hålla ett

Öppet möte den 25 april kl 1800 på Klossen

på Ålidhem. Det som behövs är att medlemmar deltar i aktiviteterna för att de ska lyckas. Kolla gärna igenom datumen och tiderna för aktiviteterna i pdf-dokumentet nedan och se när du har möjlighet att hjälpa till! Kontaktuppgifter till arrangörerna finns i dokumentet.

Aktiviteter på Ålidhem vecka 16 och 17 2013 (pdf)

 

Vad händer under resten av våren då? Ladda ner vårens kalendarium här:

Vänsterpartiet Kalendarium 2013 vt (pdf)

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: