Sveriges 4:e största V-förening, det är vi!

Vänsterpartiet Umeå är med sina 309 medlemmar Sveriges 4:e största vänsterpartiförening! Tack till er alla som har bidragit med ett jättestort politiskt arbete för att lyfta vår politik men också för att jobba mer aktivt ut mot medborgarna. Vi har lyckats synliggöra vår politik och också skapa en känsla av att förändring är möjligt och att många fler kan vara med och driva på för ett bättre Umeå och en bättre värld.När jag tog över som gruppledare för kommungruppen var vi nere på 69  medlemmar. För mig var det en tydlig signal för att det var dags för en ny strategi  och hårt arbete, jag kände också att det var det uppdraget jag och vi fick då. Tack till er alla som har deltagit i arbetet: det har gett och ger resultat!

Varmt välkomna till er alla nya! Det finns plats och möjlighet till engagemang och politiskt arbete för många i vårt Vänsterparti och oerhört många fler politiska strider att vinna på vår väg mot ett bättre samhälle och värld. Vi ska kämpa för politiska reformer i parlamenten, vi ska driva den politiska dagordningen vänsterut men vi ska också vara ute bland människorna så fler och fler ska veta att en annan värld är möjlig! Jag ser framemot att tillsammans med er fortsätta och fördjupa vårt viktiga politiska arbete.

Kamratligen,

Tamara Spiric, kommunalråd (V)

Tamara Spiric

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: