En lyckad stadsdelskampanj

Vänsterpartiet i Umeå har nu i maj och juni genomfört årets stadsdelskampanj. Politiker och partimedlemmar har besökt stadsdelarna Ersboda, Mariehem och Ålidhem. Engångstidningen ”Vänsterpartiet gör skillnad i Umeå” har delats ut. Där presenteras Vänsterpartiets politik för Umeå. Tidningen kan läsas här: Stadsdelskampanj

Dessutom har medlemmar och politiker har bjudit på kaffe och kakor och samlat in synpunkter från boende på Ersboda, Ålidhem och Mariehem. Flera förslag har kommit in och kommungruppen kommer att gå igenom dem och se vad Vänsterpartiet kan göra i de olika frågorna.

För Vänsterpartiet är det viktigt att ha en ständig dialog med Umebor. Det ger oss chans att förklara vad vi vill och att utveckla vår politik genom att lyssna och samtala med er som berörs av politiken. Det ger resultat att tala med oss. Efter återkommande stadsdelskampanjer i Ersboda har vi drivit igenom:

• en särskild satsning på att rusta upp cykelbanorna på Ersboda
• Satsningar på Ersbodaskolan och spontanidrott,
• byggandet av en äventyrslekpark på Östra Ersbod,
• utbyggnad av och satsningar på Ersboda Folkets hus och
• en förstärkt kollektivtrafik med fler turer

Passa på att kontakta oss via e-post med ett förslag eller en synpunkt på vilken politik du tycker att Vänsterpartiet ska driva för ett jämlikare och rättvisare Umeå. Skicka meddelandet till [email protected] och ge meddelandet namnet ”V-förslag” så vet vi vad det handlar om.

Vänsterpartiet gör skillnad i Umeå!

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: