1 maj med Enad vänster

Precis som förra året ansluter Vänsterpartiet, Ung vänster och VSF till Enad vänsters 1-majtåg. Samling kl. 13:00 på Mimerskolans bollplan.

Eftermöte med fika, musik och filmvisning på Folkuniversitetet
Efter demonstrationen (från ca kl. 15) ordnar Vänsterpartiet ett eftermöte där fika finns till försäljning. Allt överskott går till Ship to Gaza i Umeå. Dessutom visas filmen ”Ni´lin- vårt hem”, en dokumentärfilm om palestiniers liv i en by under israelisk ockupation som bl.a. visats på Göteborgs filmfestival. Filmen har gjorts av aktivister från Umeå som kommer att finnas på plats för att berätta om filmen och arbetet med Ship to Gaza som i år ska segla från Umeå.

De som vill fortsätta festligheterna senare på kvällen beger sig till restaurang Rött.

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: