Öppet möte om Kulturhuset

3286_umea-kulturhusBeslutet är taget. Kulturhuset ska byggas. Nu är det tid att mötas och prata om hur vi skapar ett kulturhus där alla är välkomna. Vi vill veta vad du tycker! Hur ska det nya kvinnohistoriska museet se ut? Hur skapar vi ett bibliotek som svarar upp mot dagens och framtidens behov? Behöver vi en ny teaterscen? Vad ska finnas i huset?

Vad ska hända med stadsbibliotekets lokal vid Vasaplan? Vänsterpartiet har sett till att det fortsatt ska finnas kulturell och icke kommersiell verksamhet där. Vad tycker du är viktigast? Ska det kära bibliotekscaféet finnas kvar? Ska vi behålla tidningshallen och/eller skapa något nytt? Har du en egen idé?

Kom och delge dina tankar och diskutera frågan med oss!

Öppet möte på Bokcafé Pilgatan 19.00 den 31mars

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: