Vänstern besökte äldre

Vänsterpartiets ledamöter i socialnämnden, Stefan Sjöström och Helena Rullander, besökte äldreboendena Skräddaren och Hemgården, tillsammans Tamara Spiric, gruppledare, samt Eva Olofsson, riksdagsledamot och talesperson i äldrepolitiska frågor. (Läs mer)

På kvällen hölls ett öppet möte där Eva presenterade partiets äldrepolitik i stort, medan Stefan och Helena berättade om de frågor Vänsterpartiet driver lokalt. Sedan följde en intressant diskussion om äldres behov av olika boendeformer och mötesplatser, samt nödvändigheten av att fler anställs i omsorgen så att personalen får mer tid till varje brukare. Dessutom betonades att både utbildnings- och lönenivån för personalen måste höjas.  


Mötesreferat på Västerbottens Folkblad.

Se även Vänsterpartiets rapport om Verklig valfrihet inom äldreomsorgen.

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: