Vänsterpartiet söker en kvinnopolitisk sekreterare, placering i Umeå

En stor del av arbetet kommer att bestå av att vara med och vidareutveckla och förvalta vår feministiska politik, samt att finnas till som stöd för våra förtroendevalda. Tjänsten innehåller både politiskt och administrativt arbete. (Läs mer)

Dina egenskaper och meriter:

Utgångspunkten för tjänsten är att du tycker att det är viktigt och roligt att arbeta med politik, samhällsfrågor och människor samt att du delar Vänsterpartiets värderingar. En förutsättning för anställning är gedigna kunskaper i feministisk teori och jämställdhets arbete samt ett personligt engagemang för frågorna.

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av projektledning eller adekvat utbildning samt en god organisatorisk förmåga. Tidigare likvärdigt arbete är meriterande.

Arbetet kräver att du är målinriktad och drivande samt att du har lätt för att kommunicera med andra både skriftligt och muntligt. Du bör ha god analytisk och reflekterande förmåga. Vi sätter stor vikt vid att du har en välutvecklad ansvarskänsla samt förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Det är också viktigt att du periodvis klarar av att arbeta under press och i ett högt arbetstempo. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsperiod: snarast efter ök tom 15 december 2009

Tjänstgöringsgrad: 60 %, under förutsättningar att nödvändiga beslut fattas. Oreglerad arbetstid

Lön: enligt avtal

Arbetet sker huvudsakligen i Umeå men även i övriga Västerbotten.

För mer information och frågor:  Tamara Špirić, kommungruppledare Vänsterpartiet Umeå 070 277 1989;  Maria Grip, Landstingsgruppledare Vänsterpartiet Västerbotten 073 056 6900

Vi vill ha din ansökan med CV senast 090207 Skicka till:
[email protected]  

Du gillar kanske också...

Kommentera

%d bloggare gillar detta: