artikel

Valupptakt för Vänsterpartiet Västerbotten 26 augusti, i Umeå.

Vänsterpartiet Västerbotten tillsammans med föreningen i Umeå arrangerar en valupptakt i Umeå lördagen den 26/8. Vi riktar oss till allmänheten och till alla våra medlemmar i länet.

 

Det är väldigt glädjande om vänsterpartister från olika delar av länet kan komma till Umeå och delta i valrörelsen genom att lyssna på talen och dela ut flygblad mm. Naturligtvis är det ingen som utgår från att de som har långt till Umeå ska ställa upp, men det är roligt om så många som kan kommer. En del har kanske ärende till Umeå ändå. 

 

Vi kommer att inleda dagen kl 11.00 med en samling för oss vänsterpartister, på Café Björksta, Skolgatan 48. Då träffas vi, går igenom lite av vårt valmaterial, hur vi kan få ut detta under dagen mm 

Därefter har vi torgmöte kl 12.30-13.15 på Rådhustorget, några kommer att åka till andra ställen, Strömpilen, olika stadsdelar, för att dela ut flygblad och prata med väljare. På torgmötet deltar våra kandidater i alla tre valen, LiseLotte Olsson, Tamara Spiric och Maria Grip. Vi ska också ha med musikunderhållning eller annat kulturinslag, ännu ej exakt bestämt vad. 

Från 13.30 till ca 15.00 håller vi ett offentligt möte på Café Björksta där vi presenterar våra kandidater från olika listor och vår politik inför valet, bjuder på fika osv. Samma deltagare där som på Rådhustorget. 

 

Alla vänsterpartister, ungdomsförbundare och studentförbundare är välkomna. Det är bra om så många som möjligt i förväg meddelar om de ska komma, då är det lättare att bedöma hur mycket fika vi ska fixa. 

 

Välkomna till Umeå den 26/8! 

Kjell Bäckman 

Samordnare för V:s valupptakt i Umeå 26/8 

090-7857344, 070-6117344. 

 

Kopiera länk